Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 8 3 0 2 0 1 0

Breekpunt

22

Rank 37 Gelezen 24 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 42 Favoriet 4 Recensies 9
Young adult   Topics 0

Wanneer Nikkie privézorg gaat verlenen in huis bij de geblesseerde tennisprof Josh, is ze eerst vooral bezig met de praktische kant – hoe gaat ze haar leven hieromheen organiseren? Maar als ze kennismaakt met zijn zoontje Dean, smelt ze. Dit gaat ze wel volhouden. Denkt ze tenminste, want er is nog iemand die tot haar hart doordringt. Langzaam maar zeker ontwikkelt Josh gevoelens voor haar, en andersom. Bovendien krijgt Nikkie steeds vaker flashbacks uit een tijd waarvan ze de deur achter zich dacht te hebben gesloten. Helaas is het niet mogelijk om het ene gevoel toe te laten en het andere te blokkeren. Het is alles of niets. Voor Nikkie, voor Josh en vooral voor hen samen. Breekpunt van Ryanne Veldkamp is een new adult vol rauwe romantiek vermengd met een fijne dosis humor.

+


Genre
Young adult
Populaire fiction algemeen
Serie
Breekbaar (1)
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
April Books
Eerste editie
08 november 2022
Laatste editie
08 november 2022
ISBN
9789493297111 , 9789493297210


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Breekpunt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken