Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 19 3 11 2 1 1 0

De Herkansing

43

Rank 2373 Gelezen 49 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 5
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0
Rhett Rabideaux is geen hufter. Hij is juist het tegenovergestelde!

Mijn teamgenoten willen me aan de vrouw hebben. Dat willen ze zelfs zo erg, dat ze mijn lelijke bakkus op een poster hebben afgedrukt en die poster vervolgens op de hele campus hebben opgehangen. Met mijn kop met daaronder de tekst: Ben jij de gelukkige meid die onze huisgenoot ontmaagdt? Hij: sociaal onhandige jongeman op zoek naar een gewillige partner. Jij: ademt. Verder geen ijsen. App hem op 555-254-5551.
Die eikels kunnen niet eens fatsoenlijk spellen. En het ergste is? De appjes die ik binnenkrijg, zijn de natte droom van elke gast. Maar ik ben niet zoals mijn teamgenoten. Hoe hard ze ook proberen van mij net zo’n hufter te maken.

Dit is niet het soort aandacht waar ik op zit te wachten.

En toch… Toch trekt een van die honderden appjes mijn aandacht. Toch is er een nummer dat ik maar niet kan blokkeren. Ze lijkt anders te zijn. Maar als ik haar voor het eerst in levende lijve ontmoet, weet ik niet zeker of ze wel het geschikte meisje is voor mij. Mijn teamgenoten weten echter van geen ophouden. Hufter of niet, er is een ding wat deze gasten maar niet schijnen te willen begrijpen. Meiden zijn niet in mij geïnteresseerd.
Zeker niet zo'n meisje als zij...
+


Genre
Literatuur & Romans
Serie
Hoe sla je een hufter aan de haak (3)
Aantal pagina’s
357
Laatste editie
25 februari 2022
ISBN
1230005420544


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Herkansing

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.