In de Kokstuin combineert Terence Conran zijn passie voor verse culinaire ingrediënten met zijn onorthodoxe, creatieve ideeën over het scheppen van mooie, productieve moestuintjes.
Dit boek geeft:
- praktische aanwijzingen voor het kweken van groenten en kruiden in tuintjes, op terrassen, balkons en vensterbanken.
- deskundig advies voor opzet en uitvoering van de tuintjes en de beste teeltmethodes
- gedetailleerde informatie over meer dan 100 soorten vruchten, groenten, kruiden en eetbare bloemen
- 20 speciaal ontwikkelde recepten om het beste uit verse ingrediënten te halen.
Dit boek geeft:
- praktische aanwijzingen voor het kweken van groenten en kruiden in tuintjes, op terrassen, balkons en vensterbanken.
- deskundig advies voor opzet en uitvoering van de tuintjes en de beste teeltmethodes
- gedetailleerde informatie over meer dan 100 soorten vruchten, groenten, kruiden en eetbare bloemen
- 20 speciaal ontwikkelde recepten om het beste uit verse ingrediënten te halen.