Advertentie
De koning van Amerika
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 18 4 34 3 10 2 0 1 1
VN:

De koning van Amerika

63

Gelezen 71 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 81 Favoriet 4 Recensies 8
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

R.J. Ellory schreef met ‘De koning van Amerika’ (‘Kings of America’) op het snijvlak van spanning en roman. Laat je meevoeren naar het Amerika van eind jaren ’30.Van de rauwe straten van New York tot de glitter and glamour van Hollywood.

1937. De Ierse bokser Danny heeft een misdaad met fatale afloop op zijn geweten en neemt de boot naar Amerika. Hij ontmoet broer en zus Mariani, eveneens immigranten die in de hoop op een beter leven naar New York zijn vertrokken. Alle drie jagen ze hun dromen na, via de sloppenwijken van New York tot de glamour van Hollywood. Een weg die niet zonder gevaar is. Ze gaan voor elkaar door het vuur, maar hebben geheimen… zelfs voor elkaar.

De Britse R.J. Ellory is een veelbekroond auteur. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald en zonder uitzondering met prachtige recensies beloond.

‘Ellory’s stijl is krachtig en precies en zijn dialogen kunnen zo in een filmscript. Steeds opnieuw schrijft hij boeken die verrassen en overdonderen.’- De Standaard

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
464
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
11 september 2018
Laatste editie
11 september 2018
ISBN
9789026145261 , 9789026145278


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (8)

Keuze van de redactie

Roem en misdaad in een rauwe wereld van glitter en glamour

door: Jacqueline Coppens 4 reacties 2 likes

Het is moeilijk om een boek van de Britse, ongekroonde koning van de misdaadroman te beoordelen, zijn roem snelt hem vooruit. Elk geschrift van zijn hand gaat met duizenden over de toonbank, en zijn vertaald in meer dan twintig talen. In De koning van Amerika laat R.J. Ellory zich weer van zijn...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De koning van Amerika

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.