Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een volmaakte vendetta
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 66 4 46 3 21 2 4 1 1
VN:

Een volmaakte vendetta

138

Gelezen 146 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 89 Favoriet 20 Recensies 11
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0
Wanneer Catherine Ducane verdwijnt in hartje New Orleans duikt de lokale politie meteen boven op de zaak - het gaat namelijk om de dochter van de gouveneur van Louisiana. Maar algauw neemt de zaak een bizarre wending. Nadat het gruwelijk toegetakelde lijk van Catherines lijfwacht wordt aangetroffen in de kofferbak van een oldsmobile, neemt de ontvoerder contact op met de politie. Hij vraagt niet om losgeld, maar eist een gesprek met Ray Hartmann, een onbeduidende funtionaris van een in Washington gevestigd team dat onderzoek doet naar georganiseerde misdaad.

Hartmann reist af naar het diepe zuiden, terwijl hij zich afvraagt waarom de mysterieuze ontvoerder, een oude Cubaan met de naam Ernesto Perez, juist hem heeft uitgekozen om zijn levensverhaal aan te vertellen. Pas wanneer hj zich realiseert dat Perez een van de meest gevreesde huurmoordenaars is die sinds de jaren vijftig voor de maffia hebben gewerkt, begint hem iets te dagen. Maar tegen de tijd dat de stukjes van de puzzel op hun plaats beginnen te vallen, is het al te laat.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
A Quiet Vendetta
Vertaald door
Ineke van den Elskamp
Aantal pagina’s
541
Uitgeverij
de Fontein
Eerste editie
23 februari 2010
Laatste editie
22 januari 2013
ISBN
9789026127038 , 9789026128776 , 9789026133626


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Martijn '69
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (11)

Keuze van de redactie

Indrukwekkend maffia-epos

door: Chris Derks 1 like
Op 20 juni 1965 werd R.J. (Roger Jon) Ellory geboren in Birmingham, Groot-Brittanniƫ. Zijn vader verliet hem nog voor zijn geboorte en zijn moeder stierf toen Roger pas 7 jaar was. Zijn hele jeugd en pubertijd bracht hij door op een internaat. Op zestienjarige leeftijd trok hij in bij zijn...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een volmaakte vendetta

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken