Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De verdwenen kolonie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 6 3 2 2 0 1 0

De verdwenen kolonie

17

Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 29 Favoriet 1 Recensies 0
Fantasy & SF Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

De laatste overlevenden van de lange winter zijn ontsnapt van de verwoeste aarde. Hun nieuwe thuiswereld – Eos – leek aanvankelijk perfect. Warm. Gastvrij. Veilig voor het Raster. Maar niet alles is wat het lijkt. De kolonisten van het eerste schip, de Carthage, zijn verdwenen. Hun nederzetting is er nog, maar iedereen is weg. Terwijl James zich verdiept in dit mysterie, ontdekt hij een reeks bollen verspreid over Eos. Zijn ze de sleutel om de verdwenen kolonisten te vinden? Of zijn ze verantwoordelijk voor hun dood? Als de stad Jericho door een storm overvallen wordt, duikt midden in de chaos een nieuw gevaar op – een bedreiging die niemand zag aankomen. Nu de tijd dringt om de kolonisten te redden, staan James en Emma voor hun moeilijkste keuze tot nu toe.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Science fiction
Serie
De Lange Winter (3)
Aantal pagina’s
370
Uitgeverij
Iceberg Books BV
Eerste editie
08 februari 2021
Laatste editie
11 juni 2021
ISBN
9789083073125


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrageReacties op: De verdwenen kolonie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken