Advertentie
De weg van de Shaolin

De weg van de Shaolin

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Spots 1   Topics 0
De leer van de Shaolin laat ons zien hoe we door het aanspreken van onze innerlijke kracht en ons doorzettingsvermogen aanvallen kunnen afweren en confl icten kunnen beteugelen zonder dat wij daarvoor een fysieke strijd hoeven aan te gaan.

Werk, gezin, de buitenwereld: elke dag worden we ‘aangevallen’, gemanipuleerd en beïnvloed. We zouden graag adequaat reageren en ons krachtig opstellen, maar slechts enkelen zijn bij machte om direct te reageren. Zij hebben het vermogen ter verdediging direct de aanval te openen. Maar het gros van ons bedenkt zich pas achteraf wat we hadden moeten en willen zeggen.

Op basis van tai chi, kungfu en andere Aziatische zelfverdedigingstechnieken toont bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Want ook wij kunnen, net als een Shaolin, zegevieren zonder strijd en het leven leiden zoals we dat willen.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Laatste editie
22 maart 2019
ISBN
9789045219226 , 9789045219035
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De kunst van de stijlloze overwinning

door: Nicole Vrielink 1 like
In De weg van de Shaolin laat Bernhard Moestl ons kennis maken met een deel van de wijsheid welke hij heeft opgedaan door zijn bezoek(en) aan de Shaolin tempel in Henan, China. Na een inleiding waarin verteld wordt wat precies het doel van het boek is en waarin er iets dieper op het aspect...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook