Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De wrede sterren van de nacht

Herfst 2003: in de omgeving van Uppsala worden kort na elkaar twee oude boeren gevonden, neergeslagen. Twee moorden zonder moordwapen, zonder aanwijzingen, zonder motief. Rechercheur Ann Lindell en haar collega?s van de politie in Uppsala tasten in het duister. Lindell vermoedt dat er een verband is met de verdwenen Ulrik Hindersten, een miskende Petrarca-specialist die door zijn dochter Laura als vermist is opgegeven.
De wrede sterren van de nacht is een duistere herfstsonate die aan alle voorwaarden voor kippenvel voldoet. Vanwege de zeer geloofwaardige karakterbeschrijvingen en de sterke psychologische spanning heeft de Zweedse pers deze nieuwe roman van de succesvolle misdaadauteur Eriksson als zijn beste tot nu toe gekenmerkt.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De wrede sterren van de nacht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op De wrede sterren van de nacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.