Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Nachtzwaluw
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 23 3 20 2 2 1 0
VN:

Nachtzwaluw

46

Gelezen 56 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 24 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Tijdens een hectische nacht in het centrum van Uppsala, waarin groepen jongeren elkaar te lijf gaan, wordt Sebastiaan Holmberg vermoord. Getuigenverklaringen wijzen in de richting van de tiener Marcus, die bovendien een motief heeft: Sebastiaan zou zijn vriendin hebben afgepikt. Volgens inspecteur Ann Lindell is Marcus echter niet tot moord in staat.

Zonder dat zij het weet is er nog een tweede verdachte, afkomstig uit geheel andere hoek. De Iranier Ali heeft zijn neef ehrdad bij de vermoorde jongen gezien en verdenkt hem ervan Sebastiaan te hebben vermoord. Maar Mehrdad ontkent ten stelligste. Hij vraagt Ali de echte dader op te sporen en besluit vervolgens deze te chanteren. Een onbezonnen, gevaarlijke actie.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Oorspronkelijke titel
Nattskärran
Serie
Ann Lindell (5)
Vertaald door
Tineke Jorissen-Wedzinga
Uitgeverij
De Geus Spanning
Eerste editie
04 februari 2006
Laatste editie
05 maart 2012
ISBN
9789044506631 , 9789044522518 , 9789044525250
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Rellen in Uppsala

door: Ine Jacet 1 like
Groepen jongeren raken slaags in Uppsala. Tijdens deze onrusten wordt ook Sebastian Holmberg vermoord. Er is al snel een verdachte. Zijn naam is Marcus en hij koesterde wraakgevoelens richting Sebastian omdat deze zijn vriendin had ingepikt. Inspecteur Ann Lindell gelooft niet in zijn schuld.
Maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Nachtzwaluw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken