Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De zaak tegen Alex Cross
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 38 4 69 3 32 2 4 1 1
VN:

De zaak tegen Alex Cross

144

Gelezen 170 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 124 Favoriet 4 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Alex Cross stond nog nooit aan de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van handlangers van zijn aartsvijand Soneji, wordt hij als voorbeeld gesteld voor alle schietgrage agenten. Cross weet dat het zelfverdediging was, maar zal de jury hem in het gelijk stellen?

Terwijl Cross vecht voor zijn vrijheid, laat zijn voormalige partner John Sampson hem een video zien die aanwijzingen bevat rond de vermissing van een aantal jonge meisjes. Ondanks zijn schorsing gaat Cross toch op onderzoek uit en belandt in de donkerste hoeken van het internet, waar moord slechts een vorm van ontspanning is.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Alex Cross (25)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
15 maart 2018
Laatste editie
07 maart 2018
ISBN
9789403106601 , 9789403111209
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Er gebeurt (te) veel in 'De zaak tegen Alex Cross'

door: Diana Wienholds

In De zaak tegen Alex Cross gebeurt veel, heel veel. Er spelen twee belangrijke zaken: de eerste is de rechtszaak tegen Alex Cross en de tweede is een zaak die te maken heeft met een (groot) aantal vermissingen/ontvoeringen van jonge meisjes. Tussen deze zaken door voegt James Patterson nogal wat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zaak tegen Alex Cross

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.