Advertentie
Dickie en Giga worden keihard aangevallen

Dickie en Giga worden keihard aangevallen

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
‘Dickie en Giga worden keihard aangevallen’ is het allereerste kinderboek van Oirik. Een spannend avontuur voor iedereen die van ruimtewezens, actie en humor houdt!

Ruimtewezens, laserpistolen en kippen
Als Dickie vriendschap sluit met Giga, een cool ruimtewezen, verandert zijn leven in één klap. Aanvankelijk lukt het nog wel om hem te verstoppen in zijn boomhut, maar het duurt niet lang voordat Giga ontdekt wordt. En dat is nog niet eens het grootste probleem… Een spannend avontuur vol ruimtewezens, laserpistolen, kippen (zowel levend als gebraden) en slijmerig spul is het gevolg.

Dickie en Giga – actie en humor!
‘Dickie en Giga worden keihard aangevallen’ is het allereerste kinderboek van Oirik, een nieuw kinderboekentalent van Nederlandse bodem. Dit grappige verhaal over de vriendschap tussen een jongen en een alien is lekker gek en dynamisch, en de stripachtige tekeningen maken het nog veel leuker. ‘Dickie en Giga’ is een knaller van een kinderboek, boordevol actie en humor!
Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
Laatste editie
26 februari 2016
ISBN
9789025761257 , 9789025761899
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Afwisselend stripachtig avontuur!

door: Joke Hendriks

Wanneer Dickie bijna van het dak van zijn huis dreigt te vallen wanneer hij speelt met zijn ruimteraket, slaakt hij een noodkreet. Dit signaal wordt opgevangen door het grote blauwe ruimtewezen Giga. Giga is net bezig met een oefengevecht met de wapens van de ruimteschepen. Met zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook