Advertentie
Dons

Dons

13
Gelezen 13 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 2 Recensies 3
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0

Erotiek is zo oud als de mens, en sinds het megasucces van Fifty Shades of Grey is het allang geen genre meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. Maar góéd schrijven over erotiek is geen sinecure, getuige de talloze scenes die jaarlijks genomineerd worden voor de Bad Sex Award. In Dons staat kwaliteit echter voorop, met de beste erotische verhalen geschreven door de fine fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Erotiek
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Lebowski
Laatste editie
15 juni 2017
ISBN
9789048839025 , 9789048839018
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 1 4 4 3 6 2 0 1 2

Artikelen over Dons

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Prachtige erotiek, inspirerend voor de lange winteravonden

door: Kamila Straatsburg 2 reacties

De redactie van Oh magazine, het erotische magazine van Nederland, heeft zestien erotische verhalen geselecteerd, geschreven door een aantal verdienstelijke Nederlandse en Vlaamse schrijvers. Deze verhalen zijn door uitgeverij Lebowski bijeengebracht in het boek Dons, met een mooi en creatief...

Rooie oortjes.

door: Dirk 1 like
Met dit boek kan men alle kanten uit, van één ster tot vijf. Het is te zien wie het leest. Het bevat mooie erotisch-pornografische verhalen en ook wat minder boeiende items. Het leest vlot. Zestien verhalen gebundeld in één boek. Voor de liefhebbers van het genre zal ik zeggen.

Met één hand

door: Els Van Haute 1 like
cDons, De beste erotische verhalen uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur geselecteerd door Oh Magazine Een bundel erotische verhalen. Een genre dat vroeger misschien taboe was maar tegenwoordig aan een opmars bezig is. Laatst verscheen nog Verboden Vruchten, gedichten en verhalen geselecteerd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook