Advertentie
Ziel van de duivel

Duivel Trilogie 3 - Ziel van de Duivel

45
Gelezen 51 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 21 Favoriet 6 Recensies 3
Fantasy & SF Top25's 2   Topics 0

Het furkawoud wordt veroverd door Valdis en zijn cataristen. Alle druïden, op één na, worden gedood. Tania is de overlevende druïde die met behulp van de Ring van Loval weet te ontkomen en contact kan houden met het woud. Maar hoe lang? Het furkawoud wordt veroverd door Valdis en zijn cataristen. Alle druïden, op één na, worden gedood. Tania is de overlevende druïde die met behulp van de Ring van Loval weet te ontkomen en contact kan houden met het woud. Maar hoe lang? Immers, de tijd dringt. De cataristen winnen nog steeds terrein: grote delen van Carolia zijn al veroverd en de wurggreep van de veroveraar wordt met de dag sterker. Maar na tal van avonturen en omzwervingen breekt eindelijk de dag aan waarop Marak en Tania de eindstrijd zullen aangaan met Valdis en Cataris. Het is evenwel de vraag of onze vrienden over voldoende middelen en doorzettingsvermogen beschikken om als overwinnaar het strijdperk te verlaten. Nog belangrijker is de vraag: wie zal uiteindelijk overleven en wie niet? Marak? Tania? Valdis? Of zit het toch anders...

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Laatste editie
25 mei 2010
ISBN
9789024531196 , 9789024573899
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Mooie afsluiting van de trilogie.

door: Verbeelding 1 like
Dit derde boek van de trilogie heb ik bijna meteen na het tweede boek gelezen en dat was wel zo prettig: ik bleef in het verhaal zitten en in de spanning van: hoe gaat het nu verder? Ik heb dit boek met plezier gelezen en leefde met alle personages mee. Mooi en vlot geschreven, goede vaart in het...

Ziel van de duivel

door: Johanna Lime 1 like
Geweldig geschreven en je krijgt op den duur een soort medeleven met de hoofdpersonen uit deze trilogie. Het grijpt je aan, daaraan herken je de goede schrijver.

Recensie Duivel Trilogie 3 - Ziel van de Duivel

door: John Vorstermans 1 like
Een geweldig einde van een zeer mooie en spannende trilogie. Ik heb ook dit laatste deel weer in een ruk uitgelezen en was zeer verrast door de dingen die gebeurde. Ik heb er weer van genoten.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook