Advertentie
Duivelssonate
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 10 3 20 2 2 1 3
VN:

Duivelssonate

39

Gelezen 36 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 2 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
De wereldberoemde pianist Notovich is door zijn virtuoze interpretaties van Franz Liszt een van de meest gevraagde musici ter wereld. Totdat zijn grote liefde Senna verdwijnt. Op die bewuste avond geeft hij in trance een concert terwijl hij onder het bloed zit. Wegens gebrek aan bewijs wordt hij vrijgelaten, maar hierna stort hij volledig in. Op een dag ziet hij een vrouw op straat lopen die sterk op Senna lijkt. Zij blijkt de geliefde te zijn van de geheimzinnige pianist Valdin, die Notovich uitdaagt voor een pianoduel. Valdin is uitgegroeid tot een meesterpianist door zijn vertolking van de Duivelssonate, een mythische sonate die de duivel tijdens een droom aan Franz Liszt zou hebben voorgespeeld. Als Valdin tegen de politie zegt dat hij nieuwe bewijzen heeft over de verdwijning van Senna, besluit Notovich het duel aan te gaan. Hij wil erachter komen wat er precies met Senna is gebeurd. Er brandt een strijd los tussen de twee pianisten waarbij meer op het spel staat dan de muzikale eer.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
27 februari 2010
Laatste editie
12 maart 2010
ISBN
9789022996720 , 9789044962550


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Hebban Recensent

Virtuoze compositie

door: Kees de Bree 1 like
Sommige mensen zijn met de pen in de hand geboren. Alex van Galen behoort tot die bevoorrechte categorie. Vanaf het moment dat hij besloot tv-comedy te gaan schrijven, werd er om zijn pennenvruchten gevochten. Maar Alex wilde meer. Het spannende verhaal trok. Zijn eerste poging in die richting, De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Duivelssonate

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken