Een langzaam smeulend vuur
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 16 3 21 2 0 1 1

Een langzaam smeulend vuur

39

Rank 24 Gelezen 40 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 364 Favoriet 1 Recensies 4
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Wanneer het toegetakelde lichaam van een jongeman wordt gevonden op een woonboot in Londen, rijzen er al snel vragen over drie vrouwen in het bijzonder. Laura is de labiele jonge vrouw die een onenightstand met het slachtoffer had en als laatste in zijn huis is gezien. Carla is de diepbedroefde tante die nog rouwt om iemand anders binnen de familie, die slechts enkele weken daarvoor is gestorven. En Miriam is de bemoeizuchtige buurvrouw die het lichaam heeft gevonden, maar die de politie niet alles heeft verteld wat ze weet.

Drie vrouwen, die elkaar nauwelijks kennen, ieder met een andere band met het slachtoffer. Drie vrouwen die, om verschillende redenen, geplaagd worden door gevoelens van wrok. Die, of ze zich ervan bewust zijn of niet, erop gebrand zijn om het onrecht dat hun is aangedaan te wreken. En als het aankomt op wraak, zijn zelfs goede mensen tot heel slechte dingen in staat. Hoe ver is ieder van hen bereid te gaan om rust te vinden? Hoe lang kan een geheim smeulen voor het in vlammen opgaat?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
31 augustus 2021
Laatste editie
31 augustus 2021
ISBN
9789400513969 , 9789044933017


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een langzaam smeulend vuur

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken