Advertentie
Eligio, de uitverkorene

Eligio

4
Rank 292 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 36 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Als de zwangere Lotte in handen valt van Salvatore, een psychopatische maffiabaas, merkt ze al snel dat het hem te doen is om haar baby. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen, maar kort daarna wordt ze gearresteerd op verdenking van moord. Tot overmaat van ramp wil de vader van haar baby, Don Nijenhuis, niets meer van haar weten en hij gaat zelfs zo ver dat hij haar wil uitsluiten van het ouderlijk gezag. Lotte moet tot het uiterste gaan om alle dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Lukt het rechercheur Chris Römer om de waarheid boven tafel te krijgen, wanneer blijkt dat zowel Lotte als Don essentiële zaken verzwijgen? Ondanks dat "Eligio, de uitverkorene" het vervolg is op het bekroonde boek "Il Circolo" (Publieksprijs Beste Boek 2019 Indie Awards), is het een op zichzelf staand verhaal en zijn de delen los van elkaar te lezen.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
293
Uitgeverij
M-B publishing
Laatste editie
24 september 2020
ISBN
9789083096568 , 9789083096544
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door MarjaBoomstra
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een pareltje vol spanning

door: christelle-declercq 1 like
Ik had de eer dit boek te mogen proeflezen. Proeflezen voor Marja is een heerlijkheid. Ze is een heel lieve en warme vrouw, en dat vind je ook terug in dit boek. Als de zwangere Lotte in handen valt van Salvatore, een psychopatische maffiabaas, merkt ze al snel dat het hem te doen is om haar baby....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook