Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

Op 17 november 2021 is het eindelijk zover: de makers van het superverrukkelijke Waar is mijn noedelsoep?!? brengen een nieuw, heerlijk boek uit: Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! In dit spannende verhaal is er een kookwedstrijd op school! Na dagenlang twijfelen, weet Yuna eindelijk wat ze gaat maken voor de kookwedstrijd: Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat. Maar in haar héééle huis is geen rijstkorrel te vinden! Yuna roept de hulp in van haar matties Louise, Omar en Simone. Lukt het ze om op tijd rijst te vinden voor de Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat?

Koop het boek nu vast in deze exclusieve voorverkoop via ROSE stories. Toen Waar is mijn noedelsoep?!? uitkwam was de eerste druk binnen enkele weken uitverkocht. Pre-order daarom Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! nu alvast, zodat je het boek zeker in huis hebt, op tijd voor de feestdagen!
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.