Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 2 3 3 2 0 1 0

Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

8

Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Op 17 november 2021 is het eindelijk zover: de makers van het superverrukkelijke Waar is mijn noedelsoep?!? brengen een nieuw, heerlijk boek uit: Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! In dit spannende verhaal is er een kookwedstrijd op school! Na dagenlang twijfelen, weet Yuna eindelijk wat ze gaat maken voor de kookwedstrijd: Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat. Maar in haar héééle huis is geen rijstkorrel te vinden! Yuna roept de hulp in van haar matties Louise, Omar en Simone. Lukt het ze om op tijd rijst te vinden voor de Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat?

Koop het boek nu vast in deze exclusieve voorverkoop via ROSE stories. Toen Waar is mijn noedelsoep?!? uitkwam was de eerste druk binnen enkele weken uitverkocht. Pre-order daarom Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! nu alvast, zodat je het boek zeker in huis hebt, op tijd voor de feestdagen!
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Illustraties
Maria Koutamanis
Aantal pagina’s
40
Uitgeverij
ROSE stories
Eerste editie
10 november 2021
Laatste editie
17 november 2021
ISBN
9789083145563


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Cheehan2012
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken