Advertentie

Gouden bergen

50

Gelezen 65 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 36 Favoriet 4 Recensies 3
Young adult   Topics 0

'Gouden bergen' is het vierde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

Gouden bergen: modellenklus in Marokko
Harriet Manners - fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd - heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen. Haar vriendin Nat is nu ze studeert alleen nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn 'Supergeheime Project'. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

Geek Girl 4
'Gouden bergen' is alweer het vierde deel in de serie 'Geek Girl'. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Serie
Geek Girl (4)
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
Eerste editie
03 juli 2015
Laatste editie
03 juli 2015
ISBN
9789025760014 , 9789025760021


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (3)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Haat en liefde rondom Harriet

door: Marloes 1 like

Na het heerlijke derde deel van de ‘Geek Girl’-serie kruipt Holly Smale opnieuw in de huid van Harriet en laat ze Harriets leven na New York verder gaan in deel 4 Gouden bergen. Net als het voorgaande deel is het lekker cliché, voorspelbaar en voldoet het aan de eisen van een echte chicklit. Helaas...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gouden bergen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.