Hellevanger
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 10 3 18 2 6 1 0

Hellevanger

45

Gelezen 46 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 15
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Rachel Saunders is een van de vele rouwenden op de begrafenis van haar hartsvriendin Jenny Dougal, overleden na een tragisch ongeval. Meteen na de uitvaart is ze enkele dagen als van de aardbodem verdwenen. Haar vriend Jonathan maakt zich de grootste zorgen.

Dan duikt Rachel even mysterieus weer op. Maar ze blijkt amnesie te hebben en kan zich niets meer herinneren. Desondanks beweert ze dat Jenny niet dood is. Ze moet haar vinden, voor het te laat is.

Jonathan gelooft er niets van dat Jenny nog zou leven, maar hij wil wel weten wat er met Rachel gebeurd is. Als ze op een speurtocht gaan naar de dagen toen zij spoorloos was, en daarmee ook de oorzaak van haar geheugenverlies, stuiten ze op een geheim en een verschrikking die elk voorstellingsvermogen te boven gaat...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Griezel- en spookverhalen, horror
Thriller
Uitgeverij
Suspense Publishing
Eerste editie
01 januari 2004
ISBN
9789080634534 , 9789088530029 , 9789088530180


Boekinformatie wijzigen


Recensies (15)

Keuze van de redactie

Verrassend on-Nederlands en spannend

door: Cees van Rhienen 1 like

De naam doet anders vermoeden maar de auteur Jack Lance is net zo Nederlands als windmolens, klompen en tulpen dat zijn. We moeten 15 km boven Venlo zijn, willen we de woonplaats Broekhuizenvorst, aan de Maas, binnen kunnen rijden. Daar heeft Lance onder zijn eigen naam, Ron Puyn, domicilie...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hellevanger

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken