Het geheimen protocol

Andreas Wismeijer

De geheimen over geheimen ontrafeld. Iedereen heeft geheimen: of het nu grote en emotioneel belastende geheimen zijn, kleine en onbelangrijke geheimen of juist leuke en positieve geheimen. Geheimen bieden bescherming tegen negatieve reacties van anderen zoals hoon, buitensluiting en het verliezen van sociale status. Deze bescherming komt echter met een prijs: het kost veel mentale energie om iets langdurig geheim te houden. Geheimen kunnen leiden tot piekeren en sombere gevoelens. Wat weten we over geheimen? Wat zijn het precies (en vooral: wat zijn het niet)? Wat komt er bij kijken om iets succesvol geheim te houden. En klopt het dat het hebben van geheimen slecht voor je is? Psycholoog dr. Andreas Wismeijer, gepromoveerd op de psychologie van geheimen, geeft in dit boek antwoord op al deze vragen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het geheimen protocol het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Het geheimen protocol