Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het ibis hof
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 18 4 8 3 3 2 0 1 0

Het ibis hof

29

Gelezen 33 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 17 Favoriet 3 Recensies 10
Young adult   Topics 0
Wat als goden daadwerkelijk bestaan?
Yanara leidt een rustig leven als dochter van de tempelpriester. Samen met haar tweelingzus, Asenath, assisteert ze bij de dagelijkse rituelen. Helaas komen er steeds minder mensen opdagen bij deze diensten. Het geloof in de goden verwatert en dit lijkt onomkeerbaar. Dan verschijnt er een boodschapper van de Oppergod Ra. Hij nodigt de mensen uit afgevaardigden te sturen naar het Hof der Goden. Hen wordt een kans geboden bij de goden in de leer te gaan.
Maar let wel, slechts enkelen zullen het Hof der Goden vinden, dat zich in de Raeb-woestijn bevindt. Zij die een ware toewijding aan de goden in hun hart dragen komen het tegen. Echter kunnen alleen zij die waardig bevonden worden, binnentreden,’ luiden zijn woorden.
Yanara en Asenath worden geacht zich aan de levensgevaarlijke reis te wagen en gaan op zoek naar het Hof der Goden. Zullen ze het vinden en wat zullen ze daar aantreffen?
Het ibis hof is een Young Adult verhaal waarin de genres Fantasy en Romance hand in hand gaan. In een wereld geïnspireerd op Oud-Egyptische mythologie spelen thema’s als onzekerheid, zelfvertrouwen en jezelf leren accepteren een grote rol.
+


Genre
Young Adult
Fantasy
Fictie 15+
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
13 mei 2022
Laatste editie
13 mei 2022
ISBN
9789493266827 , 9789493266988


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het ibis hof

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.