Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het is maar een spel

Als Beatrice een nieuwe horrorgame ontdekt, lijkt haar dat de perfecte manier om meer mensen naar haar streamingskanaal te trekken. De waarschuwingen over de game neemt ze niet zo serieus en zorgen er juist voor dat ze niet kan wachten om te beginnen. Het concept lijkt simpel: je hebt zeven dagen om zeven geesten te vangen met je camera. Maar al snel blijkt dat de game de geesten écht heeft los­gelaten. En stoppen met spelen is geen optie. Als Beatrice ze niet weet te vangen, kan het wel eens heel slecht aflopen…

Het is maar een spel is het negende boek in de superspannende en succes­volle Horrorland-serie.
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het is maar een spel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Het is maar een spel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.