Het kerstvarken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 28 4 42 3 14 2 1 1 0
Volkskrant:

Het kerstvarken

85

Rank 3673 Gelezen 90 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 62 Favoriet 4 Recensies 7
Junior Artikelen 2 Spots 1   Topics 0

Een gloednieuw boek van ’s werelds bekendste kinderboekenschrijfster! Jack is dol op zijn speelgoedknuffel Ut Varken. UV is er altijd voor hem geweest, in goede en slechte tijden. Maar dit jaar is er op kerstavond iets vreselijks gebeurd: UV is zoek! Gelukkig is kerstavond dé tijd van het jaar voor wonderen, een avond waarop alles tot leven kan komen… zelfs speelgoed. Samen met zijn nieuwe knuffel het Kerstvarken (de irritante vervanger van UV) gaat Jack naar het Land van Verlies. Met de hulp van een pratende Lunchtrommel, een dapper Kompas en de gevleugelde Hoop gaat hij op pad om de beste vriend die hij ooit gehad heeft te redden van de verschrikkelijke, allesverslindende Grote Verliezer… Het Kerstvarken is geschreven door J.K. Rowling en geïllustreerd door Jim Field. Het werd vertaald door Harry Potter-vertaler Wiebe Buddingh’. Het is een hartverwarmend verhaal voor de koude dagen – voor jongere lezers of om voor te lezen – over hoe ver je wilt gaan om je knuffel terug te krijgen.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
316
Uitgeverij
Harmonie, Uitgeverij De
Eerste editie
12 oktober 2021
Laatste editie
12 oktober 2021
ISBN
9789463361361 , 9789463361415


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Evy De Brabander Hebban Recensent

Een originele kerstavond in het Land van Verlies

door: Evy De Brabander 1 like ebook

Iedereen kent het wel en we hebben er allemaal wel eentje (gehad). De knuffel der knuffels. Verwassen en onherkenbaar, tot op de draad versleten, maar met elke tint lichter steeds geliefder. Jack en zijn knuffelvarken UV, Ut Varken, zijn onafscheidelijk. De relatieproblemen van Jack’s ouders, de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het kerstvarken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken