Advertentie
Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van
Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.
Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk
aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.
In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen
van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook
recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen
en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Laatste editie
01 oktober 2019
ISBN
9789048317660
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic