Advertentie
James en Rudy

James en Rudy

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
James en Rudy beleven heel veel avonturen: In het eerste deel wordt de brommer van James gestolen, waardoor er een zoektocht begint. Tijdens die zoektocht komen ze in het betoverde bos en worden ze opgesloten in een heksenhuis. Pas nadat ze in een ondergrondse grot terecht komen, ontdekken ze wie er achter de diefstal zit.
In het tweede deel zijn ze met de luchtballon onderweg naar de reuzen Ellert en Brammert, maar de wind staat helemaal verkeerd. Hierdoor komen ze bij draken terecht in een kabouterbos, daarna op een onbewoond eiland waar piraten zijn en via een ondergrondse tunnel komen ze in Rio De Janeiro. De reuzendiamant wordt gestolen. Wie is de eigenaar van deze schat?
In het laatste deel krijgen ze te maken met een invaljuf die helemaal niet zo aardig blijkt te zijn. Het is een vervelende heks die probeert om James en Rudy in de val te lokken. Pas na een lange achtervolging ontdekken de vrienden dat ze te maken hebben met Cornelia Ratzeputz....waarom wil ze zo graag juf zijn?
Uitermate geschikt voor de leeftijden 3 t/m 9 jaar, maar ook voor de fantasierijken onder ons.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
236
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Laatste editie
01 mei 2019
ISBN
9789463421003
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic