Kasper wordt een kip
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 38 4 42 3 11 2 0 1 0

Kasper wordt een kip

91

Gelezen 96 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 31 Favoriet 7 Recensies 54
Junior Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 7   Topics 0   Leesclub
Kasper wordt een kip is deel 1 in de hilarische serie voor jongens én meisjes. Piekeraar Kasper is de nieuwe favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit.

Piekeraar Kasper
In de nieuwe hilarische serie voor jongens en meisjes maken we kennis met piekeraar Kasper. Hij heeft iets ontdekt waar hij zich écht zorgen over begint te maken: hij verandert op de gekste momenten ineens in een dier! Hij weet nooit welk dier – van het ene op het andere moment is hij een vlo, een duif of een neushoorn. Samen met zijn beste vrienden start Kasper een onderzoek, want hij móét weten wat er met hem aan de hand is, en wat hij eraan kan doen. Straks overkomt het hem als hij in de spotlights van de schoolmusical staat…

Nieuwe serie
Kasper wordt een kip is het eerste deel in de supergrappige driedelige serie voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. De serie is geschreven door literair agent Sam Copeland, en komisch geïllustreerd door Sarah Horne. Het debuut is in 19 landen vertaald en de filmrechten zijn verkocht aan productiemaatschappij Skydance.

Kasper is de nieuwe favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit – of hij nu een muis, een duif, of een slang is. Of misschien uiteindelijk een… kip?
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Vertaald door
Maria Postema
Illustraties
Sarah Horne
Aantal pagina’s
264
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
05 februari 2019
Laatste editie
05 februari 2019
ISBN
9789025769161 , 9789025769178


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (54)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kasper wordt een kip

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken