Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 35 3 31 2 0 1 0

Abby en Blake

86

Gelezen 104 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 45 Favoriet 4 Recensies 13
Feelgood   Topics 0

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mane, de eerste succesvolle Nederlandse western romance auteur, en Lizzie van den Ham, bestsellerauteur van romantische boeken op iTunes, Kobo en Amazon.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Liefde in Twin Bridges (1)
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
27 december 2017
Laatste editie
18 december 2018
ISBN
9789492585165 , 9789463183130


Boekinformatie wijzigen


Recensies (13)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Abby en Blake

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.