Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Link

Link is een spannend en onthullend verhaal over computercriminelen, over slimme jongens die onnoemelijk rijk willen worden en dat doel trachten te bereiken met de hulp en/of medewerking van prominenten, voor wie smeergeld en corruptie geen taboes zijn. Het is een verhaal over de manier waarop de Italiaanse maffia, Cosa Nostra, in de Belgische politieke en economische samenleving is geïnfiltreerd.

Bart Neels, inspecteur van de Bijzondere Belastinginspectie (BBI/FIOD), gebruikt niet-alledaagse methoden om de boekhouding van een succesvol zakenman te verifiëren. Hij moet het daarbij opnemen tegen Nora, de intelligente en zelfbewuste vrouw van de zakenman. Zijn onderzoek brengt meer aan het licht dan alleen wat fiscale onregelmatigheden: in de computer van het bedrijf is een 'meesterbrein' aan het werk.

Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Link het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op Link

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.