Advertentie

Mary Go Wild, 25 jaar dance in Nederland

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Mary Go Wild is het boek over 25 jaar dance in Nederland. In bijna 600 pagina’s vertelt het de turbulente Nederlandse dancegeschiedenis, aan de hand van interviews met zo ongeveer alle kopstukken uit de scene. Een absolute must have voor iedereen die wel eens met zijn ogen dicht op een dansvloer heeft gestaan!

In augustus 1988 krijgt house music door een paar koppige Amsterdammers, een stel gedreven Engelsen en een stad die er helemaal klaar voor is voet aan de grond in Nederland. 25 jaar later worden Nederlandse DJ’s als goden vereerd, zijn onze feesten toonaangevend over de hele wereld en dansen tientallen miljoenen mensen op elektronische muziek uit dit kikkerland.

Mary Go Wild is het boek over 25 jaar dance in Nederland. In bijna 600 pagina’s vertelt het de turbulente Nederlandse dancegeschiedenis, aan de hand van interviews met zo ongeveer alle kopstukken uit de scene. Daarnaast bevat het boek bijna 1000 foto’s, veelal uit persoonlijke archieven en nog nooit eerder gepubliceerd.

Mary Go Wild is een samenwerking van meer dan 160 vrijwillige auteurs, fotografen en beeldredacteuren. Door deze constructie wordt het boek verkocht voor het extreem lage en symbolische bedrag van 25 euro. Een absolute must have voor iedereen die wel eens met zijn ogen dicht op een dansvloer heeft gestaan.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
592
ISBN
9789082075809
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker