Advertentie
Meneer Karig

Meneer Karig

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Meneer Karig heeft een pen die 320 kilometer ver kan schrijven. Zo is de pen aan Meneer Karig verkocht. Als een 320-kilometer-ver-schrijvende pen. Maar Meneer Karig gaat nergens heen. Meneer Karig schrijft elke dag in hetzelfde schrift.

Meneer Karig kent de woorden in het schrift. Hij kent de taal, hij kent de kleur van zijn pen en de sierlijke slingers van zijn handschrift en hij weet wat voor bloemen daaruit groeien.

Meneer Karig weet niet wat hij zal doen wanneer zijn pen leeg is. Hij zou een reis kunnen maken, ergens naartoe kunnen gaan, 320 kilometer ver weg van zijn schrift en van de bloemen. Ten noorden, ten zuiden, ten oosten of ten westen. En zijn pen begraven om te kijken of daaruit, in die vreemde grond, nieuwe bloemen zullen groeien.

Waarschijnlijk komt Meneer Karig alleen niet verder dan de pennenwinkel op de hoek en koopt hij daar precies dezelfde pen. Een pen waarmee hij nog eens 320 kilometer verder komt in zijn schrift. 320 kilometer: dat zijn een hele hoop bloemen.
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
64
Uitgeverij
Martijn In 't Veld
Laatste editie
31 oktober 2019
ISBN
9789083016115
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic