Advertentie

Nemesis

457
Rank 3859 Gelezen 682 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 239 Favoriet 21 Recensies 3
Thrillers & Spanning Spots 2 Top25's 7   Topics 0

Oorspronkelijk verschenen onder de titel: Zes seconden te laat (2005)

Een korrelige video-opname laat een man zien die zijn pistool tegen het hoofd van een bankmedewerkster zet. De vrouw wordt gesommeerd de kluis binnen 25 seconden te openen. Wanneer de overvaller zijn geld niet op tijd krijgt, schiet hij de vrouw neer. Harry Hole wordt op de zaak gezet en hij komt flink onder druk te staan als de overvaller nogmaals toeslaat.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Detective
Oorspronkelijke titel
Sorgenfri
Serie
Harry Hole (4)
Vertaald door
Annelies de Vroom
Uitgeverij
Cargo
Laatste editie
05 oktober 2017
ISBN
9789056720551 , 9789023460428 , 9789023467120 , 9789023474234 , ...
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Literatuur uit het hoge Noorden / Harry Hole – Jo Nesbø
04 maart 2017 8 reacties
Literatuur uit het hoge Noorden / Onze favorieten in 2016
24 december 2016 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Actie en variatie

door: Ine Jacet 1 like
In Zes seconden te laat van Jo Nesbø ontmoet de lezer Harry Hole. We kennen hem uit het vorige boek Wraakuur. Zes seconden te laat grijpt terug op de verhaallijn van Wraakuur. Het hoeft geen probleem te zijn dit boek te lezen zonder het vorige te kennen, hoewel het wel plezierig is.

Een...

Harry Hole is de naam

door: Trijnko 1 like
Voor de tweede, na geruime tijd, lees Ik weer dit boek. Het is onmogelijk om een hekel te krijgen aan de rechercheur Harry Hole. De wijze hoe hij zaken oplost grenst aan het ongelooflijke. De ruzies met collega's en leidinggevenden zijn legendarisch. Kortom een aanrader.

Scandinavische pageturner

door: Gerd Boeren 1 like
Dronken op het werk verschijnen, is een doorslaggevende reden voor ontslag. Vreemd dat inspecteur Harry Hole dan al niet lang op straat gegooid is, vinden sommige van zijn collega’s. Anderen beseffen dat zijn chef hem de hand boven het hoofd houdt. Want Harry mag dan op z’n zachtst uitgedrukt...

door: Jakyro 1 like
In "Nemesis", het tweede deel van de Oslo-trilogie, wordt inspecteur Harry Hole toegevoegd aan het team Roofovervallen nadat een vrouw in koele bloede wordt neergeschoten bij een bankoverval. Samen met collega Beate Lonn zal hij op onderzoek uitgaan om de dader te vinden die verantwoordelijk is...

Recensie Nemesis

door: Mar 1 like
Deel twee uit de oslotrilogie en weer een verrassend verhaal met in de hoofdrol de speurder Harry Hole. Geweldig boek en een echte puzzel,de auteur weet zijn personages goed neer te zetten en spannend tot de laatste bladzijde.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook