Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Omdenken quotes over relaties

Al ruim 10 jaar inspireert Omdenken miljoenen mensen online met intelligente, grappige en creatieve quotes. Ze zetten je aan het denken, laten je lachen of zorgen ervoor dat je op een andere manier naar de dingen kijkt.

Begin 2023 brachten we daarom een eerste editie uit van een reeks boekjes met quotes van Omdenken. Dat er animo was voor dit boekje bleek wel toen Omdenken quotes na verschijning op plek 41 binnenkwam in de Bestseller 60 en meteen daarna doorstootte naar plek 27. Nog wekenlang stond het boekje in de Bestseller 60. Tijd voor de tweede editie met quotes over een onderwerp dat zo oud is als de weg naar Rome: relaties.

In dit luxe uitgevoerde boekje vind je de beste omdenkers over relaties. Om af en toe doorheen te bladeren als je merkt dat je brein wel wat omdenken kan gebruiken. Of om cadeau te doen aan iemand die jij wat meer inspiratie en creativiteit gunt.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Omdenken quotes over relaties het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Omdenken quotes over relaties

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.