Ouder & wijzer

We vieren een jubileum! Daphne Deckers is 25 jaar columnist van De Telegraaf: ze begon in 2000 op de VROUW-pagina en verhuisde daarna naar VROUW Magazine, de zaterdagbijlage. In deze dubbeldikke bundel Ouder&Wijzer heeft de veelgelezen columnist haar favoriete columns verzameld: geestig, ontroerend en vooral ook herkenbaar. De lezers van Deckers zijn gedurende haar schrijverscarrière met haar meegegroeid: van de geboorte van haar kinderen tot aan het lege nest – ze waren overal bij. De jubileumbundel Ouder&Wijzer brengt deze momenten op een unieke manier bij elkaar. Over opvoeden en afzien, pubertijd en penisnijd, seks en warme sokken, ouder worden en jong blijven – bij Deckers komen alle onderwerpen aan bod.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Ouder & wijzer het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ouder & wijzer