Sterrenrestaurant 't Schulten Hues in Zutphen komt in het najaar met een vervolg op haar eerste boek Portfolio. De tweede publicatie bestaat uit twee boeken in ??n cassette waarin kleine groenten, kruiden en scheuten centraal staan.
Het vervolg op Portfolio bestaat uit twee boeken van elk 96 pagina's en een formaat van 16 x 16 centimeter. Deel 1,wart, over de bediening en deel 2, wit, gaat over de keuken. 'De gerechten zullen klein zijn. Thema is kleine groenten, scheuten, kruiden en bloemen. Het wordt geen vegetarisch boek maar de nadruk ligt wel op dat wat groei en bloeit,' vertelt eigenaar en chef-kok Peter Gast. De boekjes worden in een cassette uitgebracht.
Net als het vorige boek van 't Schulten Hues zijn de prachtige foto's van Peter Casell en is vormgegeven door Harald Slaterus.
Het vervolg op Portfolio bestaat uit twee boeken van elk 96 pagina's en een formaat van 16 x 16 centimeter. Deel 1,wart, over de bediening en deel 2, wit, gaat over de keuken. 'De gerechten zullen klein zijn. Thema is kleine groenten, scheuten, kruiden en bloemen. Het wordt geen vegetarisch boek maar de nadruk ligt wel op dat wat groei en bloeit,' vertelt eigenaar en chef-kok Peter Gast. De boekjes worden in een cassette uitgebracht.
Net als het vorige boek van 't Schulten Hues zijn de prachtige foto's van Peter Casell en is vormgegeven door Harald Slaterus.