Riviermoorden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 7 3 4 2 4 1 0
VN:

Riviermoorden

20

Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 29 Favoriet 1 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0

Aan de oever van de woeste rivier die de stad Spokane (Washington) in tweeën deelt, wordt het lichaam van een jonge prostituee gevonden. En kort daarop nog een, en nog een... Algauw zijn rechercheur Caroline Mabry en haar cynische superieur, Alan Dupree, verwikkeld in een speurtocht naar een seriemoordenaar die met elke nieuwe moord brutaler lijkt te worden. Tijdens een lange, bloedige zomer, waarin de stad wordt overspoeld door lieden van de FBI - die het allemaal zo goed weten - en het hele circus van op sensatie beluste media, blijven Caroline en Dupree telkens een stap achterlopen op een gek die lijkt te willen communiceren door vrouwen te vermoorden.

De speurtocht zal uiteindelijk naar de moordenaar leiden. Maar ook naar de diepste roerselen van zowel de man die wordt gejaagd als die van de jagers. Caroline en Dupree ontkomen er niet aan enkele harde waarheden onder ogen te moeten zien omtrent hun stad, hun werk, en vooral: elkaar. Riviermoorden is het spraakmakende debuut van een romanschrijver met een ongebruikelijk diep inzicht in de menselijke psyche.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Oorspronkelijke titel
Over tumbled graves
Aantal pagina’s
366
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
Eerste editie
02 maart 2004
Laatste editie
02 maart 2004
ISBN
9789038914565


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (5)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Een dijk van een debuut

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
Riviermoorden is het debuut van Jess Walter, en wat voor één. Dit boek is zonder enige twijfel één van de beste thrillerdebuten van dit jaar. Een goed verhaal, sterke personages, spanning, kippenvel, humor en onverwachte plotwendingen: dit boek heeft alles in huis en in overvloed!
In ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Riviermoorden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken