Schaduwen over Razmir
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 4 3 1 2 0 1 0

Schaduwen over Razmir

8

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 16 Favoriet 1 Recensies 5
Fantasy & SF   Topics 0
1 op 20. Dat is de kans dat een kind in Razmir magie heeft. Na hun geboorte worden alle kinderen uit de stad getest en als zij magie blijken te hebben, worden ze opgenomen in het Bastion om getraind te worden tot Gezegenden. Alleen zij begeven zich buiten de muren van de stad, waar ze met man en macht monsters bestrijden.

Maar ook binnen de stad zijn er mensen met magie: kinderen bij wie de gave nog niet zichtbaar was bij de geboorte. De Raad van Razmir doet er alles aan om hen bij de burgers weg te houden. Zij worden de Vergetenen genoemd: verstoten en verloochend.

Hoewel Maika een heel gewoon leven leidt, is ze niet gewoon. Ze heeft een geheim dat ze ten koste van alles wil bewaren.

Op een dag wordt ze in de stad aangevallen en twee Vergetenen schieten haar te hulp. Haar nieuwsgierigheid brengt haar dichter bij de geheime Schaduwwereld, waar de Vergetenen wonen, en zo komt zij ook dichter bij de waarheid en haar eigen lot…

Schaduwen over Razmir van Maite Donker is een spannend verhaal over magische gaven en onverwachte vriendschappen, dat de lezer ongetwijfeld zal verrassen.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Celtica Publishing
Eerste editie
09 oktober 2020
Laatste editie
16 oktober 2020
ISBN
9789493158252 , 9789493158290 , 9789493158351


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Schaduwen over Razmir

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken