Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Schatzoeken 1
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Schatzoeken 1

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De Bijbel verbergt wijsheden die van generatie op generatie zijn doorgegeven, en onderweg zijn bijgeschaafd en aangepast aan de eisen van de tijd. Met de methode ‘Schat Zoeken’ kun je leren hoe je zulke schatten voor het leven opgraaft uit dit boek, dat mensen uit de joodse en christelijke traditie sinds mensenheugenis inspiratie en uitdaging biedt.
Schat Zoeken is bedoeld voor iedereen die in de kerk of thuis op een verdiepende manier bezig wil zijn met de basisthema’s van de Bijbel, en meer wil weten over de manier waarop aan deze thema’s vorm wordt gegeven in de kerk. Centraal staat het toepassen van Bijbelse wijsheden in het leven van iedere dag. Het sluit nauw aan bij de belevingswereld van kinderen in 2022, en er is veel aandacht voor actuele thema's als klimaatverandering, omgaan met stress en conflicten, gelukkig zijn en opnieuw beginnen.
+


Genre
Kind & Jeugd
Kinderboeken diversen
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
25 november 2022
Laatste editie
25 november 2022
ISBN
9789464657883


Boekinformatie wijzigenReacties op: Schatzoeken 1

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken