Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
shopaholic
  Lees een fragment   Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 134 4 124 3 128 2 21 1 6

Shopaholic!

413

Rank 3061 Gelezen 651 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 69 Favoriet 74 Recensies 6
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 4 Spots 15   Topics 0

BEKENTENISSEN VAN EEN SHOPAHOLIC

Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen...

Rebecca Bloomwood is journaliste bij een tijdschrift waarin ze mensen adviseert hoe ze slim met hun geld om moeten gaan. In haar vrije tijd gaat ze het liefst winkelen, voor haar dé oplossing voor al haar problemen. Ze weet dat ze ermee op moet houden. Rebecca doet écht haar best om haar uitgaven te beperken, maar tevergeefs. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van haar bank.
Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft ze optimistisch en verzint steeds ingewikkeldere, fantastische verhalen om uit de problemen te komen. In haar geheime droomwereld ziet ze zichzelf de staatsloterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt waardoor al haar problemen in één keer opgelost worden... Maar de werkelijkheid is anders!

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met de verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Hou je mond!, Aanpakken!, Mag ik je nummer even? en Ik krijg je wel zijn zeer geliefd. Sophie Kinsella groeide op in Londen en studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont momenteel met haar man en kinderen in Londen.

zie ook:
www.sophiekinsella.co.uk
www.thehouseofbooks.com


+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Literaire roman, novelle
Serie
Shopaholic (1)
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
01 januari 1900
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789044301625 , 9789044302042 , 9789044305180


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door boba80
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Shopaholic!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.