Advertentie

Sjaan Nel Konijn

9

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1
Junior Lijsten 1   Topics 0

Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan zit je mooi met de gebakken peren. Zeker als je ouders dan ook nog eens hun huis doormidden knippen om vervolgens ieder hun eigen gang te kunnen gaan.

Sjaan kan gelukkig altijd bij haar beste vriend Storm terecht. Hij woont met zijn moeder in het Haantje; de enige gezellige plek in het verlaten dorpje Bitterkerk. Er is een frituurpan, een gezellig barretje en een oud bankstel waarop Sjaan, Storm en hun vriendin Pien les krijgen.
Dan besluit de geniepige dorpsmanager dat het Haantje gesloopt moet worden om ruimte te maken voor een chique golfbaan. Storm en zijn moeder zullen moeten verkassen naar de grote stad. Tot overmaat van ramp stapelen de ongelukken rond het Haantje zich op. De dorpsmanager vindt het er zelfs zo gevaarlijk dat hij haast wil maken met de sloop. Sjaan vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Zijn het wel ongelukken die er gebeuren bij het Haantje of is er meer aan de hand...?

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
05 maart 2018
Laatste editie
05 maart 2018
ISBN
9789048842230 , 9789048842223 , 9789048855803


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie
Joke D. Hebban Team

Filosofie in een aangename verpakking

door: Joke D. 3 likes

In het nagenoeg verlaten dorpje Bitterkerk maken we kennis met Sjaan Nel Konijn, een stoere meid.  Haar deftige, gestresseerde moeder, wilde haar Chanel noemen. Dat had haar milieubewuste, ietwat chaotische vader Barre echter niet zo begrepen. De ouders van Sjaan zijn zo verschillend dat ze hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sjaan Nel Konijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.