Advertentie
Speciaal voor jou

Speciaal voor jou

39
Rank 9948 Gelezen 56 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 25 Favoriet 1 Recensies 3
Literatuur & Romans Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
Je zou zo verliefd kunnen worden op het Ierse stadje Redstone, de mensen zijn aardig en in de winkels en caf?s heerst een gezellige drukte. Ook Francesca voelt zich hier thuis. Hoewel haar man werkloos is en depressief, en bij haarzelf de overgang opspeelt, probeert ze opgewekt en energiek te blijven om haar gezin bij elkaar te houden. Peggy is altijd een rusteloze ziel geweest. Nu ze de dertig nadert is het eindelijk gelukt haar droom te verwezenlijken. Ze heeft haar eigen winkel geopend, midden in de stad. Zal ze nu ook de liefde toelaten in haar hart? Wanneer Lillie, een Australische weduwe, in Redstone belandt, maakt ze al snel nieuwe vrienden. Maar Lillie kan niet met haar eigen grote verdriet omgaan.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Cherie van Gelder
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
02 augustus 2013
ISBN
9789044340242 , 9789044340259 , 9789044349573 , 9789044349580
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Groepsrecensie: Tussen zussen van Cathy Kelly
27 september 2017 14 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Karakters zijn voorspelbaar

door: Anoushka Rood 1 like

Cathy Kelly staat bekend om haar verhalen over vrouwen in alle leeftijdscategorieën, meestal lopen de verhaallijnen door elkaar en komen ze tijdens het lezen bij elkaar. Dat werkt goed en daarbij heeft zij een prettige schrijfstijl en weet zij goed het Ierse leven neer te zetten met zijn idyllische...

Veel personages en onderwerpen

1 like
Bij ‘Speciaal voor jou’ maakt de lezer na acht bladzijdes al kennis met 14 personages. Daardoor zou het weleens kunnen zijn dat het ook aan spanning ontbreekt. Het verhaal kabbelt voort en de karakters zijn erg voorspelbaar. Dit boek bevat zoveel onderwerpen dat men de draad van het verhaal...

Recensie Speciaal voor jou

door: Natasja Toorn 1 like
Cathy staat toch wel bekend om de vele personen in haar boeken,maar nu was het net of ik een heel dorp moest leren kennen. En toch stroom je daar van eigens gewoon mee in,zonder dat je dat in de gaten hebt. Een lekker verhaal met verschillende boodschappen erin.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook