Advertentie
Striker Force 7

Striker Force 7

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 1 Recensies 1
Junior   Topics 0

Cristiano Ronaldo: de grootste voetbalheld ter wereld wordt nu ook superheld!

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van Striker Force 7, en dat is ook niet de bedoeling. Striker Force 7 – of SF7, zoals ze zichzelf meestal noemen – is een topgeheim agentschap dat onze planeet beschermt tegen monsters, criminelen, aliens, intergalactische dreigingen en op z’n tijd een kwade genius die de wereld wil veroveren.
Voor een topgeheim agentschap ligt het dan ook niet voor de hand om de beroemdste atleet ter wereld om hulp te vragen: Cristiano Ronaldo. Toch hebben ze juist deze man nodig voor hun team. Want deze ultrageheime missie is alleen geschikt voor een agent die slaagt in alles wat hij doet. Ronaldo accepteert de uitdaging en onder de codenaam CR& stort hij zich samen met een team van zeven superagenten op een supergeheime missie om de wereld van de ondergang te redden…
In deze geautoriseerde graphic novel komen de twee grote liefdes van Cristiano Ronaldo samen: voetbal én superhelden! Striker Force 7 is het spectaculaire eerste deel in een serie van 3 boeken voor voetbal- en stripfans van 7 tot 12 jaar (en ver daarboven!).

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
15 november 2019
ISBN
9789000369515
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Goed tegen kwaad voor voetbal liefhebbers

door: Majonne 1 like
Heel eerlijk, mijn eerste gedachte bij dit boek... "Weer een bekend persoon dat zo nodig een boek moet schrijven, een stripboek dit keer." Maar het is leuk, een modern stripboek met een superhelden team, waarin ieder gebruik maakt van zijn eigen talenten. Christiano Ronaldo wordt toegevoegd aan het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook