Advertentie
Superjuffie in de soep

Superjuffie in de soep

15
Rank 4498 Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Junior Artikelen 3 Lijsten 2   Topics 0

Lees alle avonturen van Superjuffie! Het is al de tweede keer in korte tijd dat er bijna een dier stikt in een stuk plastic dat in de zee drijft. Juf Josje en de kinderen besluiten daar iets tegen te doen, maar meester Snor vindt dat helemaal geen goed plan. Hij vindt dat juf Josje de kinderen te veel opjut, en houdt haar nog beter in de gaten dan anders. Het is vreselijk moeilijk om steeds weer nieuwe smoezen te verzinnen. De dag dat meester Snor haar gaat ontslaan lijkt steeds dichterbij te komen. Ook al is de dreiging groot, Superjuffie vliegt toch weg om een bruinvis in nood te redden. Maar kan ze eigenlijk wel zo lang onder water blijven?

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
23 mei 2014
ISBN
9789000326853 , 9789000333301
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Zo tof boek!

1 like
Yes in dit deel wordt ze geroepen en ontmoet ze banjo de bruinvis een paar dagen later spoelt hij aan de kust hij had één stuk plastic in zijn maag hij wordt in een dierentuin gestopt en moet meedoen met een dolfijnenshow en................. De klas en Hakim vinden het héél zielig en Josje...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook