Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tegenliggers
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 21 3 16 2 2 1 0
VN:

Tegenliggers

45

Gelezen 63 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 30 Favoriet 2 Recensies 0
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 3   Topics 0

Martin van Leeuwen leidt een rustig en rimpelloos bestaan als rijschoolhouder in een Nederlandse provinciestad. Overdag probeert hij zijn leerlingen de finesses van het autorijden bij te brengen en 's avonds wijdt hij zich vol overgave aan zijn verzameling modelautootjes. Maar zijn wereld stort in als zijn vrouw volkomen onverwacht bij hem weggaat en hun twee kinderen meeneemt. Volgens Martin heeft zij zich laten beïnvloeden door haar vriendin Jeanine, die hij dan ook hartgrondig haat. Als een concurrerende rijschool hem aan de rand van een bankroet brengt, en een door haar man geterroriseerde leerling juist in hem haar grote redder ziet, worden de complicaties onoverzienbaar. Martin wil er alles aan doen om zijn leven weer in goede banen te krijgen, letterlijk alles. Hij heeft het gevoel dat anderen zijn leven kapot maken en juist daardoor raakt hij het contact met de realiteit steeds meer kwijt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Oorspronkelijke titel
Tegenliggers
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
Eerste editie
01 februari 1995
Laatste editie
30 juni 1998
ISBN
9789035114524 , 9789057132728


Boekinformatie wijzigenReacties op: Tegenliggers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken