Advertentie

Thuis in Virgin River

611

Rank 326 Gelezen 633 Aan het lezen 22 Wil ik lezen 189 Favoriet 21 Recensies 65
Feelgood Artikelen 4 Lijsten 6 Spots 6   Topics 0

Het enige wat Melinda Monroe wil, is wég. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd, en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie voor een verpleeg- en verloskundige in Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut te zijn aan een modderweg, waar ze met haar stadse cabrio meteen vast komt te zitten. En de bejaarde plaatselijke arts, die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar.

Inpakken en wegwezen, denkt ze, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst moet ze onderdak vinden voor deze baby. En misschien moet ze ook eerst maar eens echt kennismaken met Jack, de knappe eigenaar van de plaatselijke bar. Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

+


Genre
Romantiek
Pockets spanning
Romantiek
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Virgin River (1)
Vertaald door
Ingrid Zweedijk
Aantal pagina’s
382
Uitgeverij
Harlequin HQN Roman
Eerste editie
18 februari 2012
Laatste editie
14 oktober 2014
ISBN
9789034752277 , 9789461707840 , 9789034754394


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (65)

Keuze van de redactie
Suzanne Peters Auteur

Welkom in het dorpje Virgin River

door: Suzanne Peters 1 like

Onlangs herpubliceerde uitgeverij Harlequin Thuis in Virgin River  van Robyn Carr in een luxe uitgave. Het boek heeft een groter formaat dan zijn voorloper en er zit een reliëf op de omslag. Thuis in Virgin River  is het eerste deel in de Virgin River-reeks. De reeks telt meer dan twintig delen,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Thuis in Virgin River

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken