Advertentie

Van T. rex tot tandjesgras

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
In Van T. rex tot tandjesgras leer je niet alleen over de schatten van Naturalis, maar ook over bijna alles wat leeft.
Aan het eind van deze zomer opent het nieuwe Naturalis haar deuren. In een gloednieuw gebouw is het museum en kennisinstituut klaar voor de toekomst: er kunnen nog veel meer bezoekers worden verwelkomd en T. rex Trix krijgt voortaan een ereplek. Hoog tijd voor een boek over de uitgebreide Naturalis-collectie en over de mensen die Naturalis Naturalis maken. Zo leer je niet alleen alles over Naturalis, maar ook over zo'n beetje alles wat leeft.
Jan Paul Schutten en Wendy Panders
En wie is die taak beter toevertrouwd dan non-fictiegrootmeester Jan Paul Schutten? Hij knoopt alle touwtjes uit het planten-, dieren- en mineralenrijk aan elkaar: van T. rex tot tandjesgras, van walvis tot lieveheersbeestje en van het ontstaan van het allereerste leven tot de toekomst van deze aardbol. Dit in combinatie met het hoogstaande beeldmateriaal van Naturalis én de illustraties van Wendy Panders maken dit boek tot een feest om door te bladeren.
Genre
Junior
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Laatste editie
27 augustus 2019
ISBN
9789025771331
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Fascinerend!

door: Els Van Haute 1 like
Van T. rex tot tandjesgras, De schatten van Naturalis - tekst: Jan Paul Schutten, illustraties: Wendy Panders Fascinerend boek voor elke jonge bioloog Het Nederlandse museum voor Natuurkunde Naturalis te Leiden opende haar deuren en daar hoort een passend boek bij. Een boeiend werk dat zeker...

Speuren, verzamelen, onderzoeken en vooruitkijken, alles in één geweldig boek!

door: rbbrleest 1 like
Het museum Naturalis is vernieuwd en daar hoort een boek bij! Jan Paul Schutten en Wendy Panders nemen de nieuwsgierige lezer in ‘Van T.rex tot tandjesgras’ mee door de uitgebreide collectie en de wereld van onderzoekers. Verrassend is de aanpak van Schutten: de inventaris van Naturalis wordt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook