Advertentie

Voor altijd de jouwe

0

Rank 6962 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Het derde en laatste deel van een verslavende serie over liefdes aan zee, romantische verwikkelingen en het perfecte vleugje erotiek

In het schilderachtige strandstadje Cape May runnen drie zussen een exclusief huwelijksbureau om hun klanten de ultieme sprookjesbruiloft te bezorgen. Maar is er voor de zussen zelf ook een happy end weggelegd?

Taylor Sunshine en Pierce Powers zijn al jaren beste vrienden. Puur platonisch, uiteraard, en vastbesloten dat zo te houden. Maar hun vriendschap komt onder grote druk te staan als Taylor aankondigt weg te gaan uit Cape May. Pierce, geconfronteerd met Taylors aanstaande vertrek, ontdekt bij zichzelf een verlangen naar meer dan alleen maar kameraadschap. Ze sluiten een pact: één zomerse affaire, no strings attached. Aan het eind van de zomer zullen ze dan elk hun eigen dromen najagen. Of komt er een nieuwe droom voor in de plaats?

In de pers

‘Prettige schrijfstijl, humor en de aanwezige chemie tussen beide hoofdpersonages.’ NBD Biblion

‘Zinderende spanning zoals alleen Jennifer Probst het kan.’ **** Chicklit.nl

‘Gegarandeerd heerlijke leesuurtjes met deze sexy chicklit van Probst.’ **** Leesfanaten.nl

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
13 mei 2021
Laatste editie
13 mei 2021
ISBN
9789402316247 , 9789022591505


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Voor altijd de jouwe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.