Voor jou (van mij)

Grappige gedichten, ontroerende gedichten, ondeugende ge-dichten, liefdesgedichten, hele korte gedichten, leuke gedich-ten, lange gedichten, geen leuke gedichten, grove gedichten, liederlijke gedichten. Kortom; gedichten van mij. Voor jou.
Debby van den Bergh is schrijfster van verhalen, gedichten en columns.
In 2015 debuteerde zij met haar roman 'Vlucht naar Curaçao'. Daarnaast heeft zij kindergedichtenbundel 'Gedigies' geschreven en er zijn gedichten en verhalen van haar hand opgenomen in verschillende verhalen- en gedichtenbundels.
Ze heeft samen met Walter Vermeer Stichting Verbergh opge-richt en zij organiseren vanuit Stichting Verbergh verschillende culturele evenementen.
Voor meer informatie www.stichtingverbergh.nl.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Voor jou (van mij) het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Voor jou (van mij)