Het reisdagboek van Tomas De Soete bij de Canvasserie In zijn reisdagboek noteerde Tomas al zijn indrukken, de favoriete adressen van zijn gastheren en -vrouwen, tientallen anekdotes, leuke lijstjes enzovoort. Een onmisbaar hebbeboekje met een opvallende vormgeving voor de echte fijnproevers van een alternatieve citytrip. Of voor iedereen die de persoonlijke notities van Tomas wil nalezen. Met een uitgebreide mediacampagne voor het reisprogramma én deze reisgids in kranten en tijdschriften, op radio en televisie!
Weg met De Soete! Neen, dit is geen pro-Peter-Van-de-Veire-pamflet van StuBru-luisteraars. In dit boek vertelt Tomas De Soete over wat hij afgelopen zomer op kosten van de Vlaamse belastingbetaler heeft mogen doen: reizen. Hij trok eropuit van Marseille over Napels naar Madrid en van Istanbul over Berlijn naar Kopenhagen, Londen en Casablanca. Onder de hoede van een echte connaisseur van de stad gooide hij zich overal in het bruisende dag- en (vooral) nachtleven. Of ze nu schrijver, dj, kunstenaar, chef-kok,filmregisseur, platenbaas of gewoon rocker pur sang zijn, ze houden van hun stad, hun natuurlijke habitat. Je leert niet alleen de B-kant van elke stad kennen, maar ook de leefwereld van zijn compagnons de route, hun smaken en grillen, hun favoriete adresjes en de onvermijdelijke heerlijke anekdotes.
Weg met De Soete! Neen, dit is geen pro-Peter-Van-de-Veire-pamflet van StuBru-luisteraars. In dit boek vertelt Tomas De Soete over wat hij afgelopen zomer op kosten van de Vlaamse belastingbetaler heeft mogen doen: reizen. Hij trok eropuit van Marseille over Napels naar Madrid en van Istanbul over Berlijn naar Kopenhagen, Londen en Casablanca. Onder de hoede van een echte connaisseur van de stad gooide hij zich overal in het bruisende dag- en (vooral) nachtleven. Of ze nu schrijver, dj, kunstenaar, chef-kok,filmregisseur, platenbaas of gewoon rocker pur sang zijn, ze houden van hun stad, hun natuurlijke habitat. Je leert niet alleen de B-kant van elke stad kennen, maar ook de leefwereld van zijn compagnons de route, hun smaken en grillen, hun favoriete adresjes en de onvermijdelijke heerlijke anekdotes.