Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 0 2 0 1 0

Werelden ontwaken

3

Rank 3976 Gelezen 8 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 10 Favoriet 3 Recensies 3
Fantasy & SF   Topics 0
Zeven schrijvers, zeven werelden, één reis

Klopjacht (Tom Kruijsen) - Een necromantiër moet een brug slaan tussen duistere gebeurtenissen uit heden en verleden in zijn jacht op een klopgeest die de universiteit teistert.
De huilende stad (Robin Rozendal) - Een vluchteling volgt de moordenaar van haar ouders naar de levende stad Zagrabe, maar de stad bemoeit zich met haar wraakplannen.
Federica’s metamorfose (Antoni Dol) - Een wetenschapper manipuleert reusachtige plastic- etende rupsen om de problemen met plastic afval op te lossen, maar nu is ze verantwoordelijk voor alle gevolgen.
Zeesteen (Heleen van den Hooven) - Een kapitein krijgt de opdracht om een aangespoelde zeesteen naar nieuw land te brengen, maar een inktvloek dwarsboomt haar missie.
Duizend doden (Marieke Frankema) - Een scepticus moet zijn ideeën over de realiteit loslaten om zijn grote liefde terug te vinden in de enige plaats waar ze nog bestaat: het verleden.
Faylars transformatie (Mariëlle Douma) - Een rokkenjager is op zoek naar de oorsprong van de vreemde tekens op zijn huid wanneer hij als een blok valt voor zijn droomvrouw... een draak.
Winterwaker (Anna Mattaar) - Een schubbeling krijgt de kans om te bewijzen dat hij is wie hij zich diep vanbinnen voelt… als hij tenminste de ijskoude winternacht overleeft.

Deze bundel neemt je mee naar plekken waar je nog niet bent geweest en bereidt je voor op grotere verhalen. Stap door de poort en ervaar hoe deze werelden ontwaken.
+


Genre
Fantasy & SF
Griezel- en spookverhalen, horror
Aantal pagina’s
344
Eerste editie
22 november 2022
Laatste editie
22 november 2022
ISBN
9789083044071


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Antoni Dol
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Werelden ontwaken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.