Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zacht zijn de wolken

Origineel versjesboek over de betekenis van allerlei begrippen zoals 'vies', 'schoon', 'licht' en 'stout'. Bekend van kleuterblad Bobo.

Vies is de poep
van een hond op het gras
en de broek met de vlek
- hup - in de was

Zo geeft elk versje talloze voorbeelden van gladde, natte, lichte, lange, zachte of scherpe dingen. Begrippen die vaak moeilijk zijn te omschrijven worden zo heel tastbaar gemaakt en lenen zich ineens uitstekend voor heerlijke gesprekken met jonge kinderen. De versjes verschenen eerder in het kleuterblad Bobo. Tineke Meirink maakte de grappige, treffende illustraties.

Zacht zijn de wolken
Rian Visser en Tineke Meirink
ISBN 9789025736088
48 blz.
Gebonden, vanaf 4 jaar
€ 11,95
Toon details

Schrijf een recensie

Is Zacht zijn de wolken het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Zacht zijn de wolken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.